Odważna 9-latka przed kliniką aborcyjną

“Nawet jeśli dokonasz aborcji, to nadal będziesz matką! Matką zamordowanego dziecka!”
21 lipca Briana i jej rodzina przyłączyła się do wydarzenia pro-life przed kliniką aborcyjną Women’s Med Center w Indianapolis. Dziewczynka wzięła mikrofon i zaczęła mówić do wchodzących do placówki kobiet.
“Mam 9-lat i jestem głosem twojego dziecka. Nie zabijaj mnie. Ocal mnie. Pozwól mi żyć. Pozwól mi zobaczyć świat. Pozwól mi dorosnąć i chwalić Jezusa i Boga. To mówi twoje dziecko. Pozwól dziecku żyć. Nie pozwól, byś żałowała przez całe życie. Nawet jeśli dokonasz aborcji, to nadal będziesz matką! Matką zamordowanego dziecka”.
Organizacja Hoosiers for Life opublikowała filmik, na którym jest całe przemówienie dziewczynki.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować