Odważna 9-latka przed kliniką aborcyjną

Odważna 9-latka przed kliniką aborcyjną

„Nawet jeśli dokonasz aborcji, to nadal będziesz matką! Matką zamordowanego dziecka!”
21 lipca Briana i jej rodzina przyłączyła się do wydarzenia pro-life przed kliniką aborcyjną Women’s Med Center w Indianapolis. Dziewczynka wzięła mikrofon i zaczęła mówić do wchodzących do placówki kobiet.
„Mam 9-lat i jestem głosem twojego dziecka. Nie zabijaj mnie. Ocal mnie. Pozwól mi żyć. Pozwól mi zobaczyć świat. Pozwól mi dorosnąć i chwalić Jezusa i Boga. To mówi twoje dziecko. Pozwól dziecku żyć. Nie pozwól, byś żałowała przez całe życie. Nawet jeśli dokonasz aborcji, to nadal będziesz matką! Matką zamordowanego dziecka”.
Organizacja Hoosiers for Life opublikowała filmik, na którym jest całe przemówienie dziewczynki.