Pogłębianie studni w Domu Samotnej Matki

Pogłębianie studni w Domu Samotnej Matki

Ciągle tylko prosimy i prosimy o datki na ten dom. Jednakże nie ograniczamy się tylko do wyciągania ręki po pieniądze, lecz staramy się sami zakasać rękawy i ciężko pracować.

Pogłębianie 10 metrowej studni jest najlepszym tego przykładem, gdzie każde zejście i wyjście oraz wyciąganie z niej kolejnych wiaderek szlamu, było niesamowitym wysiłkiem.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Obecnie zbieramy dla tego domu na:
Rębak do drewna – potrzeba około 5 tysięcy zł
– Drewniany plac zabaw dla dzieci – na razie mamy 500 zł a potrzeba 1500 na pierwszy domek

Jak ktoś przekaże pieniadze proszę o sms do mnie na tel. 608 752 142 wskazane, ale niekonieczne.

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA DOM