Dzi艣 Dzie艅 Dziecka

Niekt贸rzy m贸wi膮 – ma艂e, niewiele wiedz膮 o 艣wiecie i cz臋sto pope艂niaj膮 te same b艂臋dy. Ma艂y cz艂owiek faktycznie dopiero poznaje rzeczywisto艣膰, zaczyna wchodzi膰 w relacje i obserwuje doros艂ych 馃. Jest ufny, otwarty i nie zra偶ony tym, co go otacza.

馃摚 ALE 馃摚 Dzieci cz臋sto ucz膮 nas prostych rzeczy, kt贸rych przestali艣my dostrzega膰 w naszej codzienno艣ci 鉂 Pokazuj膮 nieraz to, co ju偶 od dawna nie zauwa偶amy. W swej zale偶no艣ci, s膮 doskona艂ymi nauczycielami wra偶liwo艣ci oraz cierpliwo艣ci. Ubogacaj膮 nas, bo to dzi臋ki Nim my sami mo偶emy wchodzi膰 na wy偶yny naszych mo偶liwo艣ci 馃槉.

Pami臋tajmy te偶, 偶e to nie tylko 艣wi臋to najm艂odszych 馃槑 Mimo, 偶e spora cz臋艣膰 z nas jest ju偶 doros艂a, to wci膮偶 jeste艣my dzie膰mi naszych rodzic贸w 馃槉. Zawdzi臋czamy Im tak wiele

Z okazji dzisiejszego 艣wi臋ta 偶yczymy wszystkim dzieciom (a w tle doros艂ym):
鉁 rado艣ci z ma艂ych rzeczy
鉁 wra偶liwo艣ci na drugiego cz艂owieka
鉁 promiennego u艣miechu
鉁 niegasn膮cej nadziei
鉁 prostoty
鉁 motywacji do nauki nowych rzeczy

Zesp贸艂 FMS
馃懀

馃け馃懚馃懄馃懅 Dzi艣 Dzie艅 Dziecka 馃懄馃懅馃懚馃けNiekt贸rzy m贸wi膮 – ma艂e, niewiele wiedz膮 o 艣wiecie i cz臋sto pope艂niaj膮 te same b艂臋dy 馃き….

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Sunnuntaina 31. toukokuuta 2020

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek