馃挭馃摝 Pakujemy materia艂y pro-life 馃挭馃摝

Fundacja Ma艂ych St贸pek

Fundacja Ma艂ych St贸pek powsta艂a 5 kwietnia 2012 r. w Szczecinie. To jednak data jedynie formalnego zatwierdzenia dzia艂a艅 organizacji, kt贸r膮 tworz膮 osoby od wielu lat zaanga偶owane na rzecz obrony warto艣ci ludzkiego 偶ycia, od pocz臋cia do naturalnej 艣mierci oraz godno艣ci jego przekazywania. Pocz膮tkowo ich g艂贸wnym celem, by艂a organizacja Marszu dla 呕ycia w Szczecinie oraz promocja duchowej Adopcji Dziecka Pocz臋tego. Obecnie dzia艂ania Fundacji maj膮 znacznie szerszy zakres 鈥 obejmuj膮 ca艂oroczn膮 formacj臋 i edukacj臋 m艂odzie偶y, kszta艂towanie opinii publicznej oraz pomoc matkom, kt贸re zrezygnowa艂y z zamiaru aborcji i urodzi艂y swoje dziecko. Dzia艂ania te, dotycz膮 nie tylko terenu Szczecina, ale i ca艂ej Polski, a wiele inicjatyw ma zasi臋g mi臋dzynarodowy.
Fundacja sw膮 nazw臋 zaczerpn臋艂a od istniej膮cego w przestrzeni wirtualnej Bractwa Ma艂ych St贸pek (BMS), powo艂anego do 偶ycia przez ks. Tomasza Kancelarczyka. Bractwo nie jest struktur膮 formaln膮. To inicjatywa, zrzeszaj膮ca w spos贸b nieformalny (w internecie) kilkadziesi膮t tysi臋cy obro艅c贸w 偶ycia z ca艂ej Polski, a tak偶e spoza jej granic. Jej celem jest dzielenie si臋 informacjami, dotycz膮cymi obrony 偶ycia oraz aktywizowanie do dzia艂a艅 pro-life wsz臋dzie tam, gdzie s膮 cz艂onkowie Bractwa.
Fundacja Ma艂ych St贸pek (FMS) w odr贸偶nieniu od Bractwa, stanowi struktur臋 formaln膮. Dzi臋ki wsparciu Darczy艅c贸w, FMS mo偶e nie艣膰 konkretn膮 pomoc poszczeg贸lnym osobom.

馃挭馃摝 Pakujemy materia艂y pro-life 馃挭馃摝

Przypominamy jednocze艣nie, 偶e wci膮偶 trwa akcja 鈥濳up pieluchy – podaj film鈥 馃摴馃帴. Zach臋camy do uczestnictwa鉂楌煒

Za otrzymane od Ciebie 50 z艂, zakupimy ponad 100 pieluch dla podopiecznych Fundacji Ma艂ych St贸pek 馃ぐ馃け馃懚. W podzi臋kowaniu za Twoj膮 hojno艣膰, wy艣lemy Ci 2 egzemplarze filmu 鈥濶ieplanowane鈥.

Jeden z film贸w jest dla Ciebie, a drugi 鉂
Drugi podaruj komu艣 w prezencie, zach臋caj膮c do wzi臋cia udzia艂u w naszej akcji 鉂

Gdy osoba przez Ciebie obdarowana, we藕mie udzia艂 w akcji, r贸wnie偶 otrzyma od nas 2 filmy, tylko 偶e tym razem, b臋dzie mog艂a obdarowa膰 a偶 2 osoby i jednocze艣nie zach臋ci膰 do udzia艂u w naszej inicjatywie.

Dzi臋ki temu wielu podopiecznych, zostanie obdarowanych setkami pieluch! Czy偶 to nie jest pi臋kne? Natomiast rozpowszechnianie filmu, przyczyni si臋 do zmiany wielu os贸b, bo obejrzenie tej produkcji, naprawd臋 mo偶e zmieni膰 wszystko鈥

Fundacja Ma艂ych St贸pek
ul. 艢w. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA FILM

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA FILM

馃挆 WESPRZYJ 馃憠 https://dlazycia.info/darowizna

馃挭馃摝 Pakujemy materia艂y pro-life 馃挭馃摝Przypominamy jednocze艣nie, 偶e wci膮偶 trwa akcja 鈥濳up pieluchy – podaj film鈥 馃摴馃帴….

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Tiistaina 23. kes盲kuuta 2020

Zobacz wi臋cej:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zosta艅 Ambasadorem

Do艂膮cz do bractwa