Młodzi dzielą się szczęściem

Młodzi dzielą się szczęściem

Piękni Młodzi 🤵👰 Przyjaciele 🤗 Aktywiści Marszu dla Życia 👣

Emila i Dawid to małżonkowie, którzy w czerwcu postanowili podzielić się swoim szczęściem! 💞 Dziękujemy za Waszą hojność, a także za wielkie oddanie w kwestii pro-life. Znamy Was i wiemy ile trudu włożyliście i wciąż wkładacie dla obrony życia.

Dlatego nie pozostaje nam nic innego, jak wyrażenie jednego wielkiego DZIĘKUJEMY 👏👍

Z całego serca życzymy, aby Wasza miłość rozkwitała każdego dnia!

Kochajcie bardziej niż wczoraj, ale mniej niż jutro 😉

Zespół FMS
👣

P.S Więcej o akcji na: https://fundacjamalychstopek.pl/product/wizytowki-pielucha-dla-malucha-podziel-sie-szczesciem/