Koszulki dla krwiodawców

Koszulki dla krwiodawców

Nie oddajesz krwi, to daj dyszkę.

Tych wszystkich, którzy nie mogą wziąć udziału w oddaniu krwi w rocznicę Powstania Warszawskiego, prosimy o wpłacenie 10 zł albo jej wielokrotności na zakup 1000 koszulek z logo jak powyżej, dla oddających krew. Jeżeli uda się zebrać więcej pieniędzy, powiększymy ilość punktów poboru krwi. Akcja „Przelej krew w rocznicę Powstania Warszawskiego” jest organizowana po raz piąty. Jej celem jest m.in. kształtowanie postaw patriotycznych, oddanie hołdu Powstańcom Warszawskim, ale nade wszystko zachęta do oddania krwi w czasie wakacyjnym, kiedy krwi brakuje najbardziej. Dołączamy się do apeli Centrów Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa, które biją na alarm, że brakuje krwi.
👉 Nasza akcja potrwa od 30 lipca do 1 sierpnia 2020 r. w kilku miejscach Polski, m.in. w Szczecinie, Stargardzie, Ostrowcu Świętokrzyskim, Warszawie, Szczecinku, Czarnem, Gdańsku, Lublinie.
👉 Na bieżąco będziemy informować w jakich godzinach i dokładnych miejscach, będzie można włączyć się w akcję. Więcej info na stronie https://www.facebook.com/PrzelejKrewPowstanie44/

Zbiórka pieniędzy na konto fundacji albo poprzez zbiórkę na Facebooku.

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA KREW

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA KREW

Koszulki dla krwiodawców.Nie oddajesz krwi, to daj dyszkę.Tych wszystkich, którzy nie mogą wziąć udziału w oddaniu…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Maanantaina 20. heinäkuuta 2020