Krzy艣 ma ju偶 tydzie艅 馃槏

Fundacja Ma艂ych St贸pek

Fundacja Ma艂ych St贸pek powsta艂a 5 kwietnia 2012 r. w Szczecinie. To jednak data jedynie formalnego zatwierdzenia dzia艂a艅 organizacji, kt贸r膮 tworz膮 osoby od wielu lat zaanga偶owane na rzecz obrony warto艣ci ludzkiego 偶ycia, od pocz臋cia do naturalnej 艣mierci oraz godno艣ci jego przekazywania. Pocz膮tkowo ich g艂贸wnym celem, by艂a organizacja Marszu dla 呕ycia w Szczecinie oraz promocja duchowej Adopcji Dziecka Pocz臋tego. Obecnie dzia艂ania Fundacji maj膮 znacznie szerszy zakres 鈥 obejmuj膮 ca艂oroczn膮 formacj臋 i edukacj臋 m艂odzie偶y, kszta艂towanie opinii publicznej oraz pomoc matkom, kt贸re zrezygnowa艂y z zamiaru aborcji i urodzi艂y swoje dziecko. Dzia艂ania te, dotycz膮 nie tylko terenu Szczecina, ale i ca艂ej Polski, a wiele inicjatyw ma zasi臋g mi臋dzynarodowy.
Fundacja sw膮 nazw臋 zaczerpn臋艂a od istniej膮cego w przestrzeni wirtualnej Bractwa Ma艂ych St贸pek (BMS), powo艂anego do 偶ycia przez ks. Tomasza Kancelarczyka. Bractwo nie jest struktur膮 formaln膮. To inicjatywa, zrzeszaj膮ca w spos贸b nieformalny (w internecie) kilkadziesi膮t tysi臋cy obro艅c贸w 偶ycia z ca艂ej Polski, a tak偶e spoza jej granic. Jej celem jest dzielenie si臋 informacjami, dotycz膮cymi obrony 偶ycia oraz aktywizowanie do dzia艂a艅 pro-life wsz臋dzie tam, gdzie s膮 cz艂onkowie Bractwa.
Fundacja Ma艂ych St贸pek (FMS) w odr贸偶nieniu od Bractwa, stanowi struktur臋 formaln膮. Dzi臋ki wsparciu Darczy艅c贸w, FMS mo偶e nie艣膰 konkretn膮 pomoc poszczeg贸lnym osobom.

Krzy艣 ma ju偶 tydzie艅 馃槏

Szeroki u艣miech pojawia si臋 na naszych twarzach, gdy udaje nam si臋 wesprze膰 takie maluszki i ich Mamy 馃懚馃け. Dzi臋kujemy, 偶e za Waszym po艣rednictwem mo偶emy nie艣膰 pomoc potrzebuj膮cym 馃憦馃憤.

Chcia艂by艣 do艂膮czy膰 do grona os贸b, wspieraj膮cych nasz膮 dzia艂alno艣膰 鉂 S艂u偶ymy informacj膮 od poniedzia艂ku do pi膮tku
鈽791 138 902 (10:00-16:00)
馃摟kontakt@fundacjamalychstopek.pl

馃憠https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

Fundacja Ma艂ych St贸pek
przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Do艂膮cz do obro艅c贸w 偶ycia na:

Krzy艣 ma ju偶 tydzie艅 馃槏 Szeroki u艣miech pojawia si臋 na naszych twarzach, gdy udaje nam si臋 wesprze膰 takie maluszki i ich…

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Perjantaina 24. hein盲kuuta 2020

Zobacz wi臋cej:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zosta艅 Ambasadorem

Do艂膮cz do bractwa