Podsumowanie w FMS

📣Dzisiaj piątek, a więc przyszedł czas na cotygodniowe podsumowanie naszych działań 💪😉 ☝️🧐 Dziękujemy wszystkim, którzy codziennie przyczyniają się do realizacji misji naszej stópkowej fundacji 🥰

✅ Przekazaliśmy potrzebne kilkanaście tysięcy złotych na dom w Damaszku, w którym przebywają osoby niepełnosprawne oraz na przedszkole dla dzieci z ubogich rodzin. Sprawa jest o tyle pewna i wiemy, że pomoc trafi tam gdzie trzeba, ponieważ posługuje w obu tych placówkach znana od lat ks. Tomaszowi siostra Julita od Franciszkanek Misjonarek Maryi.

O szczegółach akcji możecie przeczytać tu
👉https://bit.ly/33hTPOj

✅Ogłosiliśmy zbiórkę dla małego Marcinka na sprzęt – specjalny tablet, który ma wspomóc jego komunikację z otoczeniem. Chłopiec cierpi na autyzm.

Akcja wciąż trwa, dlatego zachęcamy do dołączenia
👉https://bit.ly/2GDaFj5

✅ Przekazaliśmy dary do Domu Małego Dziecka w Zakładzie Karnym w Krzywańcu, w którym przebywają maluchy osadzonych kobiet.

Dlaczego pomoc była tam tak potrzebna? Koniecznie przeczytajcie.
👉https://bit.ly/3jYM6eM

✅ Udało się uratować maleństwo pani Gabrieli, która znalazła się w bardzo trudnej sytuacji życiowej. Ta historia znalazła swój szczęśliwy finał, ale pamiętajmy, że nie byłoby to możliwe bez hojnych darczyńców FMS 🛡👶🤱
👉https://bit.ly/3ilZdXa

✅Chemia kosmetyczna, pieluchy i łóżeczko – wszystko to trafiło do podopiecznych Domu Samotnej Matki w Policach prosto z naszego fundacyjnego magazynu
👉https://bit.ly/2GDbqbV

✅Spłynęły do nas kolejne dary w ramach akcji „Pielucha dla malucha – podziel się szczęściem” Dziękujemy z całego serca za zaangażowanie!

⭐⭐⭐⭐⭐

Chciałbyś dołączyć do grona osób, wspierających naszą działalność Służymy informacją od poniedziałku do piątku od 10:00 do 16:00.

☎791 138 902
📧kontakt@fundacjamalychstopek.pl
💻https://bit.ly/2FkbGfd

Fundacja Małych Stópek👣