W ostatniej chwili

W ostatniej chwili

3000 zł – tyle zaproponował pani Gabrieli ginekolog za dokonanie a_b_o_r_c_j_i, oczywiście nazywając to niepozornie „zabiegiem”. Być może już w tej chwili byłoby po dziecku, gdyby nie jej kuzynka, która jest stałym ofiarodawcą Fundacji Małych Stópek, a która zadzwoniła do nas z dramatyczną prośbą o pomoc, aby ratować życie nienarodzonego.

Gabriela jest już mamą dwójki dzieci, ale przerażała ją wizja przyjścia na świat kolejnego. Na pewno do takiego stanu rzeczy przyczyniło się odejście jej męża i brak życzliwości najbliższej rodziny. Obawiała się o przyszłość, a atmosfera wokół niej zaczęła sprzyjać wyrażeniu zgody na propozycję lekarza. Udało się na szczęście doprowadzić do rozmowy z kobietą i poruszyć jej sumieniem.

To co jej zaproponowaliśmy od Fundacji, a więc od Ciebie Darczyńco to pomoc dla niej i również jej dzieci od teraz aż do rozwiązania ciąży i na tyle długo, na ile będzie wymagać tego dalszy rozwój jej sytuacji. Już teraz zapewniliśmy mamie pomoc materialną i wsparcie przy zorganizowaniu opieki medycznej. Jeżeli należysz do tych którzy chcą się przyłożyć do uratowania tego dziecka i wsparcia jego mamy prosimy o wysyłanie darowizn na konto Fundacji Małych Stópek 👣🎁

Ps. A w tej chwili nasza podopieczna jest już w drodze do innego ginekologa, który rozwijającemu się w niej życiu powie zdecydowane „TAK”💗

Fundacja Małych Stópek👣

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA ŻYCIE
przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA ŻYCIE

W ostatniej chwili. 3000 zł – tyle zaproponował pani Gabrieli ginekolog za dokonanie a_b_o_r_c_j_i, oczywiście…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Sunnuntaina 13. syyskuuta 2020