Niestety nawet w sprawach związanych z ratowaniem ludzkiego życia, ludzie są oszukiwani :(

Otrzymaliśmy sygnały od naszych przyjaciół i darczyńców, że zdarzają się próby wyłudzenia pieniędzy💰💸, rzekomo dla Fundacji Małych Stópek…Są to najczęściej telefony 📲📞, nakłaniające do przekazania darowizny na wskazane konto, środków na opłacenie zamówionego kuriera itp.Uprzejmie informujemy, że Fundacja Małych Stópek NIE pozyskuje w ten sposób datków od swoich darczyńców❗❗❗👉 Nie wykonujemy telefonów z namowami do wpłat👉 Nie prosimy nagle o opłacenie kuriera czy przesyłki paczki niewiadomego pochodzenia (w przypadku zamawiania kuriera przez Fundację, wszystko jest indywidualnie uzgadniane ze stroną).Docieramy do Was za pomocą naszej strony, profilów w mediach społecznościowych, rozdawanych ulotek, materiałów insertowych, artykułów, organizowanych spotkań pro-life.Bądźcie czujni, a w przypadku wspomnianych sytuacji, pilnie skontaktujcie się z nami 👇

☎ 791 138 902

📧 kontakt@fundacjamalychstopek.pl

Chrońmy siebie nawzajem przed oszustami. Dziękujemy za Waszą obecność! ❤

Zespół FMS

👣

UWAGA❗❗❗ Niestety nawet w sprawach związanych z ratowaniem ludzkiego życia, ludzie są oszukiwani 😧😞😢. Otrzymaliśmy…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Keskiviikkona 16. syyskuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować