Sara ma niespełna tydzień

Sara ma niespełna tydzień

…ale już skradła nasze serca 🙂 Ta urocza królewna 👑 i jej mama zostały otoczone przez Fundację Małych Stópek, a więc również przez Ciebie drogi Darczyńco, najlepszą opieką 💝💝💝

Obie damy 🎁🤱🎁, po wszystkim co musiały razem przejść w życiu, otrzymały wszystko co potrzebne, aby w najbliższym czasie nie martwić się o swoją przyszłość 💗🥰 Pamiętaj, że z Twoją pomocą, możemy zdziałać więcej każdego dnia ☝️😉.

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia…”

Zespół FMS

👣

Jeśli również chciałbyś dołączyć do grona ludzi o ogromnym sercu, to pamiętaj, że możesz to zrobić w każdej chwili:Pomagając skompletować nam wyprawkę dla podopiecznego maluszka 👉 tu znajdziesz listę najbardziej potrzebnych rzeczy https://bit.ly/3it91ib