Antresola dla dzieci

Pan Wojtek mierzył wszerz i wzdłuż i jakby nie liczył, wychodziło mu bardzo dużo, bo około 14 tysięcy zł za bardzo wypasioną antresolę, ale gdy do niego przykleiła się Hania, rozklejony powiedział “OK wezmę tylko za materiał”, co znaczy, że będzie nas to kosztowało 10 tys. zł razem z malowaniem i elektryką.

A ja liczyłem na 20 tys. zł. Chociaż do tego trzeba dodać koszt nowych 5 łóżek i biurek oraz szafek na książki i dziecięce szpargały. Zła wiadomość to ta, że wykonanie pracy będzie dopiero przed świętami Bożego Narodzenia…ale za to Święta będą super. Kto może niech wpłaci grosz na tę inicjatywę. Kto chce, chociaż to nie jest konieczne proszę o sms na mój tel. 608 752 142 z informacją ile poszło.

Bardzo dziękuję.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Pan Wojtek mierzył w szerz i wzdłuż i jakby nie liczył wychodziło mu bardzo dużo bo około 14 tysięcy zł za bardzo…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Keskiviikkona 23. syyskuuta 2020