Książeczka z funkcją rozszerzonej rzeczywistości!

Książeczka z funkcją rozszerzonej rzeczywistości!

Niedługo powstanie innowacyjna książeczka Fundacji Małych Stópek.
Pragniemy wyprodukować kilkadziesiąt tysięcy (a może i kilkaset) edukacyjnych książek w niepowtarzalnej formie 😎 Do tego potrzebujemy właśnie Twojej pomocy! 🙏

𝐂𝐳𝐲𝐦 𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐬𝐢ąż𝐞𝐜𝐳𝐤𝐚?

To zbiór naukowy, dotyczący rozwoju prenatalnego. Przy użyciu specjalnej aplikacji, będzie można zobaczyć interaktywne obrazy rozszerzonej rzeczywistości!

𝐉𝐚𝐤 𝐦𝐨ż𝐞𝐬𝐳 𝐩𝐨𝐦ó𝐜?

Naszym celem jest przekazanie młodzieży jak największej ilości książeczek. Wiemy już, że książki trafią do szkół, a do ilu, to już zależy od ilości, jaką uda nam się wyprodukować. Twoja pomoc może być kluczowa w tym dziele, gdyż każde 30 zł to 10 wyprodukowanych książeczek. Co za tym idzie? każde 100 zł to ponad 30 książek! 🥰

𝐊𝐚ż𝐝𝐞 𝐰𝐬𝐩𝐚𝐫𝐜𝐢𝐞 𝐬𝐢ę 𝐩𝐫𝐳𝐲𝐝𝐚!

Pomóc możesz na różny sposób:
✔finansowo, jeżeli pozwala na to Twój budżet
✔poprzez promocję we własnym zakresie – możesz rozpowszechniać ten film
✔modlitewnie, gdyż omodlenie tego dzieła jest bardzo potrzebne ❤️❤️.

𝐑𝐚𝐳𝐞𝐦 𝐬𝐭𝐰ó𝐫𝐳𝐦𝐲 𝐧𝐢𝐞𝐬𝐚𝐦𝐨𝐰𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐳𝐢𝐞ł𝐨 𝐫𝐨𝐳𝐬𝐳𝐞𝐫𝐳𝐨𝐧𝐞𝐣 𝐫𝐳𝐞𝐜𝐳𝐲𝐰𝐢𝐬𝐭𝐨ś𝐜𝐢 😊

. . . . . . . . . . .

Jeżeli ktoś z Was wpłaci pieniądze na konto fundacji, proszę o sms na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło…wskazane, ale niekonieczne.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Świętego Ducha 9