Niektórym maluchom trudniej jest przyjść na ten świat…

Niektórym maluchom trudniej jest przyjść na ten świat…

My robimy wszystko co w naszej mocy, aby mimo różnych przeciwności bezpiecznie wylądowały w ramionach ukochanej mamy.

Jednak przy wszystkich działaniach, które podejmujemy w swojej misji nie zapominamy o kobiecie – mamie, która również niesie nie raz ogromny bagaż doświadczeń na swoich barkach. Mamy świadomość, że jesteśmy tylko rękami, które niosą pomoc.

To Darczyńcy dają nam możliwość… wspierać, czuwać i troszczyć się o nienarodzonych, narodzonych, o ich mamy. Chcesz do nich dołączyć❓Możesz to zrobić w każdej chwili 👇

Fundacja Małych Stópek 👣

ul. Św. Ducha 970-205 Szczecin

Przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: Darowizna na cele statutowe