,,Nasza” Ukrainka i jej synek Włodzimierz

Urodziła już tydzień temu. Wybaczcie, że dopiero teraz o tym Wam piszę, ale dopiero kilka dni temu mogłem się z nią spotkać i wziąć na ręce dziecko.

Chłopiec jest zdrowy i duży 4,2 kg. Jego mama czuje się bardzo dobrze i dziękuje za pomoc. Ze wzruszeniem mówiła jak bardzo się bała, bo nie wiedziała co to będzie. Nie spodziewała się, że z tak trudnej sytuacji wyląduję w raju. Za poród i pobyt w szpitalu musieliśmy zapłacić prawie 7 tyś zł. Darmowy poród jest tylko dla legalnie przebywających w Polsce nawet jak nie ma ubezpieczenia. Ale to nic, bo dzięki Waszej hojności zebranych pieniędzy wystarczy także na zamieszkanie wyżywienie i opiekę dla nich na cały rok. Potem zobaczymy co ona zadecyduje. Z całego serca Wam dziękuję za darowizny na konto Fundacji Małych Stópek bez nich, było by krucho.

Jeszcze raz serdeczne Bóg zapłać.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

,,Nasza” Ukrainka i jej synek Włodzimierz.Urodziła już tydzień temu. Wybaczcie, że dopiero teraz o tym Wam piszę ale…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Lauantaina 17. lokakuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować