Iza wyjechała do Holandii dwa lata temu…

Można powiedzieć, że postawiła wszystko na jedną kartę. Życie tam układało się jej nawet bardzo dobrze do czasu związania się z Hubertem. Koszmar zaczął się kiedy okazało się, że jest w ciąży. Nie tylko terror psychiczny ale i przemoc fizyczna z żądaniem aborcji, co jak wiemy w tym kraju nie stanowi żadnego problemu….

Rozmowa z nią była bardzo trudna, gdyż ciężko mi było przebić się przez jej ciągły płacz. Jednakże dała się namówić na powrót do Polski, chociaż miała świadomość, że wraca do niczego bo rodzina patologiczna raczej nie nadająca się na grono opiekunów czy pomocników. Powiedziałem jej, że nie wracasz z niczym ale z dzieckiem i tego, że je urodzisz nigdy nie będziesz żałowała. Posłuchała, wsiadła do najbliższego busa i już jest w kraju. Na prędko załatwiliśmy jej lokum i zabezpieczenie wydatków na najbliższy czas. Dużo jeszcze przed nami aby można było powiedzieć, że wszystko u niej będzie w porządku. Chodzi o pewność jej zamieszkania przez najbliższe półtora roku. Bardzo Was proszę o pomoc finansową aby to się stało, bo tę materialną w postaci tego wszystkiego co potrzebne dla dziecka już mamy. Ślijcie pieniądze na konto fundacji pod hasłem DAROWIZNA CIĄŻA i jeżeli można sms do mnie na 608752142 z info ile poszło…ale to nie konieczne, chociaż wskazane. Tak się cieszę, że kolejne życie uratowane ale spieszmy się, bo jeszcze wiele przed nami takich zadań.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Mam nadzieję, że dane mi będzie tak jak kilka dni temu (zdjęcie) trzymać na rękach kolejny uratowany skarb.

Pss. W razie pytań, propozycji lub pomysłów proszę śmiało do mnie dzwonić, numer podany.

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

REGON: 321207860NIP: 8513162580 KRS: 0000417099

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

w tytule przelewu: DAROWIZNA CIĄŻA