Dziękujemy za Waszą życzliwość!

Moi Drodzy, mimo iż nastał niełatwy czas dla nas Obrońców Życia, to nasza Fundacja każdego dnia spotyka się z wielką życzliwością.

Z jednej strony przykre wiadomości, pełne jadu i zarzutów, ale z drugiej zapewnienia o modlitwie i podziękowania za dotychczasową działalność na rzecz nienarodzonych. My zamierzamy się skupiać tylko na tej drugiej stronie. Dziękujemy wszystkim, którzy właśnie ten trudny czas wybrali sobie, aby dołączyć do grona ofiarodawców Fundacji Małych Stópek. Nasze działania wciąż nabierają tempa, a dzięki tym, którzy promują nasze akcje, więcej kobiet rozważających aborcję wie, gdzie szukać pomocy. Bardzo dziękujemy i zachęcamy do angażowania się we wszelkie formy działań dla dobra życia każdego dnia!

ks. Tomasz Kancelarczyk

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować