Dziękujemy za Waszą życzliwość!

Dziękujemy za Waszą życzliwość!

Moi Drodzy, mimo iż nastał niełatwy czas dla nas Obrońców Życia, to nasza Fundacja każdego dnia spotyka się z wielką życzliwością.

Z jednej strony przykre wiadomości, pełne jadu i zarzutów, ale z drugiej zapewnienia o modlitwie i podziękowania za dotychczasową działalność na rzecz nienarodzonych. My zamierzamy się skupiać tylko na tej drugiej stronie. Dziękujemy wszystkim, którzy właśnie ten trudny czas wybrali sobie, aby dołączyć do grona ofiarodawców Fundacji Małych Stópek. Nasze działania wciąż nabierają tempa, a dzięki tym, którzy promują nasze akcje, więcej kobiet rozważających aborcję wie, gdzie szukać pomocy. Bardzo dziękujemy i zachęcamy do angażowania się we wszelkie formy działań dla dobra życia każdego dnia!

ks. Tomasz Kancelarczyk