Pomoc dla Kalkucianek

Pomoc dla Kalkucianek

Sądziłem, że zastanę wykopy, a tu pozamiatane. Po odkrytych fundamentach ani śladu.

Pozostała do okopania jedna tylnia ściana, ale tam stoi jeszcze rusztowanie. Potem wykonane zostaną setki otworów, w które będzie wlewany środek izolujący. Będzie to izolacja pozioma. Nie będę ukrywał, ale jestem trochę podenerwowany, że prace idą tak szybko, a brakuje nam jeszcze 12 tys. zł. Każdego kto może, proszę o pomoc finansową. Nie chcę, aby była konieczność wstrzymania prac np. z powodu braku kasy na zakup środka izolującego. Po wysłaniu pieniędzy na konto proszę o sms do mnie info na 608 752 142 ile poszło… wskazane, ale nie konieczne. Pamiętajcie: siostry kalkucianki na tę pomoc zasługują. Pomagają jak mogą, ale same o pomoc nie poproszą.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA REMONT przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA REMONT