To nie może być przypadek

To nie może być przypadek

Najpierw dyrektor hospicjum powiedział, że nie może objąć opieką wszystkich chorych, bo nie ma koncentratorów tlenu. Kilka godzin później telefon od pani Renaty, która dramatycznie apelowała, aby kupować koncentratory tlenu. Respiratorów nie będą potrzebowali wszyscy, ale koncentrator tlenu wielu. Po kilku następnych godzinach zadzwoniła zapłakana pani Irena, która powiedziała, że jej synowi, a naszemu podopiecznemu z Zespołem Downa, bardzo się pogorszyło i że bardzo potrzebuje…koncentrator tlenu.

Tak naprawdę problem hospicjum już mnie poruszył, ale gdy usłyszałem, że mój przyjaciel z Zespołem Dawna również potrzebuje pomocy, to postanowiłem, że poproszę o wsparcie Was. Nawet gdyby nic z tego nie wyszło, to sam zakupię ten, który jest potrzebny dla Piotra. Jeden kosztuje 2600 bez Vat. Zebraliśmy prawie pół miliona złotych na respiratory, myślę że możemy też uzbierać na kilka koncentratorów tlenu. Kto może niech śle złotówki na konto fundacji, a do mnie na mój tel.608 752 142 sms z info ile poszło…wskazane, ale niekonieczne.

Z całego serca dziękuję.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Tytuł przelewu DAROWIZNA TLEN

Pss. Jeżeli Was to nie przekonuje, to następnym razem umieszczę filmik z Piotrem. Ostrzegam, wtedy poleją się łzy.

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA TLEN

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA TLEN