Nie będzie faktury, będzie coś dla hospicjów dziecięcych

Nie będzie faktury, będzie coś dla hospicjów dziecięcych

Z uzbieranych pieniędzy zamówiłem kolejne laptopy dla dzieciaków. Spodziewałem się sporego rachunku, ale od szefa firmy usłyszałem – „faktury nie ma i nie będzie, niech ksiądz za te pieniądze kupi coś dla dzieciaków”.

Tak też zrobię i to dla dzieciaków najsłabszych z najsłabszych, bo z hospicjów dziecięcych. Planujemy w najbliższym czasie do znanych nam tego rodzajów placówek, hospicjów perinatalnych, zakupić po jednej palecie chemii gospodarczej różnego rodzaju tzw. mix czyli kapsułki i płyny do prania, środki do podłogi, do rąk, do kuchni i łazienki oraz WC. Zamawiamy w kibicującej nam firmie ,,Inko”, dzięki czemu ceny mamy super. Tego jeszcze nie było, abym już na początku zbiórki mógł się pochwalić, że jest już tak dużo, bo w zamian za laptopy warte około 20 tys. zł będziemy mieli 5 palet, każda warta około 4 tyś zł. Potrzebujemy kilkanaście palet, tak aby akcją objąć także kilka domów dla osób z niepełnosprawnością. A może więcej niż kilka. Wiem, że wielu z Was nie tak dawno wpłacało na różne cele i więcej już nie macie pieniędzy, dlatego podajcie temat dalej udostępniając. Proszę o wpłaty na konto fundacji pod hasłem DAROWIZNA DZIECI, a do mnie sms na 608 752 142 ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne. Z góry dziękuję za pomoc tym placówkom, które opiekują się tymi dziećmi.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

REGON: 321207860

NIP: 8513162580KRS: 0000417099

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DZIECI

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DZIECI

inne formy wpłat https://fundacjamalychstopek.pl/dzialaj-2/

Zdjęcie wymownym gestem przedstawia mnie z poprzednim transportem, a było tego 12 palet chemii gospodarczej.