Powoli spływają do nas zapytania odnoście tegorocznej “Paczuszki dla Maluszka”

Czy się odbędzie, a jeśli tak, to w jakiej formie ❓❓❓🤔 Pędzimy z wyjaśnieniami❗

Akcja oczywiście się odbędzie, ale jak co roku potrzebujemy do tego Was 💪😁 Mamy trudny czas pandemii, wielu z nas ze względów bezpieczeństwa musiało powstrzymać się od spotkań z rodziną i przyjaciółmi 😷. Niedługo święta, ale i one będą najprawdopodobniej przeżywane z dala od grona najbliższych. To doświadczenie uzmysławia nam, jak czują się często beneficjenci “Paczuszki dla Maluszka” – samotni i opuszczeni. Dlatego mamy nadzieję, że również w tym roku możemy liczyć na wasze zaangażowanie 😉 Z serca zachęcamy Was do zorganizowania zbiórki w swoim środowisku i wsparcia potrzebujących placówek. Jeśli jesteście zainteresowani, to koniecznie wypełnijcie formularz lokalnego koordynatora Paczuszki, który znajdziecie na stronie: https://paczuszkadlamaluszka.pl/📢❗❗❗Uruchamiamy również specjalny numer pod który możecie dzwonić w sprawach akcji “Paczuszka dla Maluszka”📞513 847 890Z uwagi na wyjątkowy czas, zostawiamy również możliwość indywidualnego przygotowania paczuszki lub przekazania na rzecz akcji darowizny z tytułem DAROWIZNA PACZUSZKA – wówczas przygotowanie paczuszki, a więc zakupienie potrzebnych produktów zostaje po naszej stronie 😉 Zróbmy wszystko, aby nadchodzące szczególne dni w roku, były pełne człowieczeństwa i po prostu czystej dobroci 💝🤲💝Koniecznie odwiedźcie fanpage Paczuszka dla Maluszka 😉