To nie ja, to Wy

Wszystko o czym tu jest mowa, to jest od Was. Przypomnijcie sobie jak robiłem zbiórkę kasy najpierw na łózko dla Piotrka, potem na podnośnik, teraz na koncentrator tlenu. Na bieżąco dostarczamy pieluchy, podkłady, chemię kosmetyczną i gospodarczą. To też od Was.

Uzbieraliśmy na 7 koncentratorów tlenu dla osób takich jak Piotrek. Pomóżcie zebrać na jeszcze kilka. Mam nadzieję, że ich cena nie pójdzie w górę. Dlatego proszę o jak najszybszą pomoc poprzez wpłaty na konto fundacji. W tytule przelewu proszę o wpisanie DAROWIZNA TLEN, a do mnie na mój tel. 608 752 142 sms ile poszło…wskazane, ale niekonieczne. W obecnym czasie nie możemy nie pomagać, bo w każdej chwili role mogą się zamienić. Dziękuję pomagającym.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Koncentratory trafią do hospicjum

Pss. Każdy koncentrator tlenu kosztuje teraz 3 tys. zł

ul. Św. Ducha 9