Już za 9 dni…

…bo dokładnie 29 listopada, oficjalnie ruszymy z bożonarodzeniową zbiórką darów 🎁🎄 „Paczuszka dla Maluszka”🥰 .

Na dziś mamy 135 koordynatorów akcji z całej Polski jak i zza granicy, którzy zgłosili się do nas przez formularz na stronie 👉www.paczuszkadlamaluszka.pl Wciąż jednak spływają do nas wiadomości i telefony od osób, które chcą zaangażować się w zbiórkę indywidualnie. Ze względu na obecnie panującą sytuację epidemiologiczną 😷 jeszcze mocniej podkreślamy, że również w tym roku pozostawiamy Wam Darczyńcom taką możliwość.

1⃣ Po pierwsze możecie sami przygotować paczkę pełną chemii kosmetycznej i pieluch. Zakupcie wybrane przez siebie produkty, które znajdziecie również na oficjalnej stronie „Paczuszki dla Maluszka” i prześlijcie je na adres siedziby Fundacji Małych Stópek:

Ul. Świętego Ducha 9 70-205 Szczecin

2⃣ Po drugie możecie przekazać na cel akcji dobrowolną darowiznę pod hasłem: DAROWIZNA PACZUSZKA, wówczas to my w Waszym imieniu przygotujemy taką paczkę 💝💝💝

3⃣ Po trzecie możecie postawić wirtualną choinkę na swojej facebookowej tablicy, ale szczegóły na temat tego sposobu podamy już wkrótce ☝️😉

Zespół FMS