Wsparcie dla Sióstr Kalkucianek

Wsparcie dla Sióstr Kalkucianek

Tak wiele osób pyta się o konto Sióstr, a one konta nie mają. One naprawdę żyją w zawierzeniu Panu Bogu.

Ja też staram się liczyć na Pana Boga i dlatego proszę o pomoc tych, których On posyła, więc proszę was. Pomóżmy siostrom Kalkuciankom, wysyłając złotówki na konto Fundacji Małych Stópek, wpisując w tytule DAROWIZNA UBODZY. Z tego co uzbieramy, zakupimy dla bezdomnych artykuły spożywcze oraz chemię gospodarczą. Jeżeli można, ale to nie jest konieczne, do mnie sms na 608 752 142 z info ile poszło.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA UBODZY

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA UBODZY