Sprawa trudna i bardzo trudna.

Otrzymałem prośbę o pomoc od Siostry Dyrektor jednego z Domów Pomocy Społecznej. W tej placówce są osoby z niepełnosprawnością intelektualną. Jeżeli ta siostra prosi to znaczy, że naprawdę potrzebuje, bo nigdy nie przyjmowała moich propozycji pomocy mówiąc, że wszystko jest ok.

Sprawa trudna to 7 tysięcy złotych potrzebne na zakup specjalistycznych maseczek i kombinezonów. Mają tam dwie osoby z koronawirusem. Sprawa bardzo trudna to potrzeba osób, które zatrudnią się tam do pomocy nad niepełnosprawnymi. Ewentualnych chętnych proszę o kontakt telefoniczny ze mną 608 752 142. Ja sam mogę udzielić tylko pomocy finansowej, chociaż Bóg mi świadkiem, że z chęcią nająłbym się tam jako wolontariusz. Kto może pomóc finansowo ten śle złotówki na konto fundacji, wpisując w tytule DAROWIZNA DPS, a kto może tam popracować ten dzwoni do mnie.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Osoby wysyłające pieniądze proszę o sms do mnie na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło…wskazane, ale niekonieczne.

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DPS

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DPS

Inne formy płatności https://fundacjamalychstopek.pl/dzialaj-2/

Fotka oczywiście jest przykładowa i nie przedstawia nikogo z tego domu.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować