„Paczuszka dla Maluszka” już za 5 dni!

„Paczuszka dla Maluszka” już za 5 dni!

Niebawem ruszy VII edycja świątecznej akcji „Paczuszka dla Maluszka” 📣

Święta Bożego Narodzenia to czas radości i dzielenia się z innymi tym, co najpiękniejsze i nieraz najbardziej potrzebne…Dlatego już po raz kolejny, można wesprzeć Mamy i ich dzieci 😍😍😍 Pomoc, tak jak w ubiegłym roku, obejmie potrzebujących w całej Polsce!

▼. . . Jak zrobić Paczuszkę. . .▼

Paczkę można sporządzić na 3 sposoby! 💪💪💪

SPOSÓB 1

Dokonać przelewu na konto fundacji 💗

Wesprzyj przez stronę: https://paczuszkadlamaluszka.pl

DANE DO PRZELEWU

ul. Świętego Ducha 9, 70-205 Szczecin

Przelew krajowy nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 Tytuł: DAROWIZNA PACZUSZKA

Przelew zagraniczny: SWIFT (BIC): PPABPLPKIBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 Tytuł: DAROWIZNA PACZUSZKA

SPOSÓB 2

Skompletowaną wyprawkę zanieś do miejsca, w którym organizowana jest „Paczuszka dla Maluszka”.

Lista miejsc pod tym linkiem 👉https://paczuszkadlamaluszka.pl

SPOSÓB 3

Zrób paczkę i dostarcz/wyślij ją na nasz adres: Fundacja Małych Stópek ul. Świętego Ducha 9, 70-205 Szczecin

▼. . . O akcji . . .▼

„Paczuszka dla Maluszka” to bożonarodzeniowa akcja, do której od 2013 r., zaprasza Fundacja Małych Stópek. Jej adresatami są instytucje, takie jak: domy dziecka, domy małego dziecka, domy samotnej matki oraz hospicja. Owoce zbiórki trafiają do mam w trudnej sytuacji życiowej, oczekujących narodzin dzieciątka oraz do podopiecznych naszej organizacji, których maluchy już pojawiły się na świecie. Symbolem akcji od samego początku jest specjalna „paczuszkowa” bombka. Tylko w ubiegłym roku w zbiórce wzięło udział 24 025 Darczyńców!

Akcja „Paczuszka dla Maluszka” trwa od 29 Listopada do 21 grudnia 😉

„Paczuszka dla Maluszka” – Dobrze jest pomagać!

Dowiedz się więcej 👉https://paczuszkadlamaluszka.pl