Huraaa, są koncentratory tlenu!

Huraaa, są koncentratory tlenu!

Zrobiło się już ciemno, kiedy przywiozłem do hospicjum osiem koncentratorów tlenu, zakupionych przez Fundacje Małych Stópek. Chylę czoła przed Księdzem Dyrektorem, który jak się okazało, sam musi sprzątać budynek z powodu braku pracowników, którzy boją się koronawirusa.

Jeden aparat pozostanie do dyspozycji chorego, który jest pod opieką fundacji. Wszystkim darczyńcom z całego serca dziękuję. Podaje namiary na konto, a nuż uda się uzbierać jeszcze na chociaż jeden.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Jak zawsze po wysłaniu pieniędzy, proszę o sms do mnie na 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA TLEN

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA TLEN

inne formy płatnościWESPRZYJ https://fundacjamalychstopek.pl