E-book „Kalendarz ciążowy”!

E-book „Kalendarz ciążowy”!

Bardzo dziękujemy „Położnej uRodziny”, że pomyślały właśnie o małych stópkach 👣🤱🤰 Cały zysk ze sprzedaży w dniach 19-31 stycznia zostanie przekazany na wsparcie Fundacji Małych Stópek ❤ Akcja trwa do 31 stycznia

Coś o autorkach:

⭐ Daria Gralik, położna i doula w jednej osobie. Prowadzi domową szkołę rodzenia „Położna uRodziny”, gdzie w indywidualny sposób przygotowuje pary na narodziny ich maleństwa. Swoimi wykładami wspiera również inne szkoły rodzenia. Pomaga również świeżo upieczonym rodzicom podczas pierwszych chwil z noworodkiem w domu. Aktywnie promuje w internecie #pozytywnyporód, czyli internetową przestrzeń z historiami porodowymi, pełnymi kobiecej mocy. Jest propagatorką idei, że umysł odgrywa ogromną rolę w czasie porodu. Prywatnie żona oraz mama 2 dzieci.

⭐ Jagoda Wyrzykowska-Babajan – mama Eryka oraz właścicielka Gugabu – sklepu on-line z produktami, dzięki którym zatrzymasz wspomnienia ciążowe. Wcześniej związana z branżą hotelarską i eventową, ale macierzyństwo i późniejsza pandemia, zwróciły jej ścieżkę zawodową w zupełnie innym kierunku. Będąc w ciąży, w wirze kompletowania wyprawki, przeglądania wielu stron z rzeczami dla juniora, poczuła, że na rynku brakuje rzeczy, które pozwoliłyby jej zatrzymać najwspanialsze momenty z tych 9 miesięcy. Stąd też, zrodziła się koncepcja albumu ciążowego „Będę mamą”. A potem to już samo poszło…