Czy ktoś z Was był kiedyś w Domu Samotnej Matki?

Ja tak, w wielu. Oczywiście jako gość i wiem, że większość z tych domów oraz ich mieszkańcy potrzebują wsparcia. Pomysł jest taki, aby dla każdego Domu Samotnej Matki w Polsce, zakupić po jednej palecie z artykułami chemii gospodarczej takimi jak: żel i kapsułki do prania, środki do czyszczenia kuchni i łazienki, mydło w płynie czy płyn do podłogi.

Na pewno będzie to dla nich trafiony prezent. My wydamy na jedną paletę około 4 tysięcy złotych, dzięki czemu za zaoszczędzone pieniądze będą mogli zakupić pralkę, lodówkę czy co tam jest im potrzebne. Mamy już fundusze na zakup 12 palet, potrzeba blisko 50. Mam nadzieję, że dzięki Waszemu wsparciu, i tych którym udostępnicie tę informację, uda nam się to zrobić. Wpłacających na konto fundacji proszę o sms do mnie na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne. Po uzbieraniu na kolejne palety będę informował o tym w postscriptum.

PS. Myślę, że nie będzie to ostatnia akcja dla kobiet w ciąży. Sprawmy, aby te miejsca były lepsze.

PPS Mamy już 22 palety, to widzę po smsach

Ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin