Kwiatek dla nienarodzonego

Podejmujemy działania pomocowe dla dzieci, które się jeszcze nie urodziły, dla tych które już się urodziły, ale też byśmy chcieli coś zrobić dla dzieci, które się nie urodzą.

Zaprzyjaźniona fundacja Donum Viae organizuję pogrzeby dzieci, którym nie dane było przyjść na ten świat. Pomożemy im w tym zbierając pieniądze na kwiaty. 7 złotych to jedna biała róża dla aniołka. Myślę, że nie tylko Ci, którzy doświadczyli straty dziecka ale i Ci, którzy rozumieją ten smutek, dołączą się do zbiórki funduszy. Mam nadzieję, że kwiatów od Was będzie więcej, tak abyśmy mogli je przekazać dla innych organizatorów uroczystości pożegnania dzieci nienarodzonych. Ślijcie do nas pieniądze na nasze konto, a do mnie jak zawsze sms na tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9. 70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA KWIATY

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA KWIATY