Trwa akcja „Wielkopostne Porządki”

Trwa akcja „Wielkopostne Porządki”

Zdradzimy wam tylko, że zainteresowanie jest ogromne. Cieszy nas bardzo, że tylu z was pragnie nieść bezinteresowną pomoc najbardziej potrzebującym💝💝💝.

Przypominamy, że chodzi o zaopatrzenie Domów Pomocy Społecznej w całej Polsce w, niezbędną do przedświątecznych porządków, chemię gospodarczą. 🧼🧴🧽🧹🏘 📣Możesz pomóc nam na dwa sposoby:

1⃣ Przekazując dobrowolną darowiznę na hurtowy zakup środków na konto Fundacji Małych Stópek👣: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 wpisując tytuł: „Wielkopostne Porządki”.

2⃣ Organizując zbiórkę w swoim środowisku (parafii, szkole, miejscu pracy), a więc zostając koordynatorem akcji❗Wówczas napisz do nas koniecznie na adres:📧ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl. Wspomożemy Cię instrukcją i promocyjnym plakatem 😉 Podamy ci szczegółowe instrukcje oraz placówkę, do której trafią zebrane przez Ciebie dary 💝

Pamiętajcie, im więcej osób dobrej woli, tym więcej obdarowanych❗W razie dodatkowych pytań, służymy pomocą pod adresem: 📧 ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl lub telefonem☎ 513-847-890.

Akcja trwa do 26 marca❗