Close this search box.
Close this search box.

Gościnnie w Siedlcach

W ubiegłą niedzielę Laetare, gościliśmy w siedleckiej parafii pw. Św. Józefa ⛪. Opowiedzieliśmy m.in. o działalności Fundacji Małych Stópek 👣 i zaprezentowaliśmy nasze materiały, w związku ze zbliżającym się Dniem Świętości Życia 🙏

Dziękujemy za życzliwe przyjęcie i serdeczność ze strony księży oraz parafian ❤️. Mamy nadzieję, że fundacyjne materiały, takie jak: książeczka „Genesis” czy gazeta Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego, zachęcą do modlitwy za nienarodzonych, a także zwiększą świadomość o rozwoju prenatalnym człowieka.

Rzetelna wiedza oraz modlitwa, a więc połączenie nauki i duchowości, to nieodłączne elementy obrońcy życia. Miejmy świadomość o faktach biologicznych i przedstawiajmy je innym, nie zapominając, że „są takie złe duchy, które można pokonać tylko modlitwą i postem”.

Fot. Tomasz Konko