Grzech, opuszczenie, tchórzostwo, brak miłości

Od kilku dni wieczorne godziny zamiast przeznaczać na odpoczynek, wykorzystywałem na długie rozmowy z dwudziestokilkuletnią Joanną, która jest w ciąży, a która pozostawiona przez wszystkich myślała tylko o jednym…o aborcji.

Każdą rozmowę z Nią kończyłem w poczuciu porażki i niechybnej śmierci dziecka. Dzisiaj wszystko się zmieniło, bo przystała na oferowaną pomoc. Trochę głupio się czuję podbijając stawkę tego co możemy jej dać, ale przecież tu chodzi o życie człowieka. Dlatego też mam nadzieję, że zrozumiecie to i pomożecie mi po raz kolejny sfinansować to co obiecałem, abym mógł dalej obiecywać i dzięki Wam ratować życie. Krótko mówiąc potrzebuję aż 30 tys. zł. Kto chce się dołożyć, to proszę o przelew na konto fundacji, a do mnie sms na tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Wybaczcie, że nie wchodzę w szczegóły sprawy, ale są one podobne do tych z poprzednich. Grzech, opuszczenie, tchórzostwo, brak miłości.

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA CIĄŻA

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA CIAŻA