Wchodzimy w nowy wymiar edukacji pro-life!

Wchodzimy w nowy wymiar edukacji pro-life!

Dzięki finansowemu wsparciu naszych darczyńców, rozwijamy również filar edukacyjny naszej działalności. “Genesis” to naukowa książka z funkcją rozszerzonej rzeczywistości

Jak to działa❓Do publikacji pobierasz specjalną aplikację “Genesis AR+” i “ożywiasz” grafikę, przedstawiającą jeden z etapów rozwoju prenatalnego dziecka 😉 Umieszczasz książkę w dobrze oświetlonym miejscu, rozkładasz jej strony w taki sposób, aby się nie zaginały. Uruchamiasz aplikację i kierujesz aparat telefonu na prawą lub lewą stronę książki. W taki oto sposób odkrywasz, jak wygląda rozwój nienarodzonego człowieka, w trójwymiarowej rzeczywistości rozszerzonej 👍 Ale to nie wszystko❗👩‍🏫 Razem z książeczką powstała również wystawa. Wydrukowana na sztywnym kartoniku (594 cm x 310 cm), posiada tę samą funkcję co książeczka. Jej format pozwala jednak dotrzeć z przekazem do szerszego grona odbiorców, w takich miejscach jak np. szkoły, parafie czy nawet poradnie ginekologiczne. “Genesis AR+” znajdziesz do pobrania w Google Play, App Store oraz w AppGallery.

📣Zachęcamy do zamawiania📣

🚨Piszcie na: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

Więcej na:📌www.wiedzaozyciu.info lub 📌https://fundacjamalychstopek.pl/materialy/