Wielkie Bóg zapłać

Budzę się rano, spoglądam na telefon i po smsach już wiem, że mam problem z głowy. Nadto będzie jeszcze jeden wózek ofiarowany.Wszystkim darczyńcom z całego serca dziękuję . W czasie porannej Mszy św. pamiętałem o Was.

Wielkie Bóg zapłać.

ks. Tomasz Kancelarczyk z Fundacji Małych Stópek

……………………………………

Dwie podwójne bryki.

Tych kobiet nie stać na kupno takich wózków. Każdy z nich kosztuje ponad tysiąc złotych. Jedna z nich ma bliźniaki druga natomiast rodzeństwo w różnym wieku. Choć o tym nie pisałem, jak o wielu innych sprawach to darczyńcy fundacji przyczynili się do urodzenia dwójki z tych dzieci. Nie możemy powiedzieć teraz radźcie sobie same, bo my już więcej pomóc nie możemy. Zbieramy na takie wózki ale oczywiście jeżeli ktoś będzie chciał jeden z nich sprezentować, to z radością przyjmiemy. Do tego czasu zbieramy fundusze o które proszę dobrych ludzi proszę przekazywać na konto fundacji wpisując w tytule DAROWIZNA DZIECKO, a do mnie na mój tel. 608 752 142 info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne. Z całego serca dziękuję.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DZIECKO