Nowe miejsce

Tworzymy kolejne miejsce dla kobiet w ciąży i po urodzeniu dziecka. Dobrze, aby były takie miejsca szybkiego reagowania tzn. jest problem – jest rozwiązanie. W tej chwili jest do nas zgłoszona kobieta w tragicznej sytuacji, a my nie mamy dla niej właściwego lokum. Prawdopodobnie w jej sprawie zadziała państwowa opieka, ale zanim to się stanie, to wiele wody upłynie.

Ten dom poza tym będzie domem niewielkiej wspólnoty osób z niepełnosprawnością intelektualna, osób które będą oddziaływały terapeutycznie. Coś czuje, że z tego i ja będę korzystał. Zbieram na wyposażenie pokoi, ale to nie jest największy problem tego miejsca. Z tymi kobyłami podzielę się z wami później, a na razie tylko mebelki. Osoby, które zechcą się dołożyć do tej sprawy, proszę o skorzystanie z konta fundacji wpisując w tytule DAROWIZNA DOM, a do mnie sms na 608 752 142 ile poszło co jest wskazane, ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Malowanie mamy gratis…sam je zrobię.

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DOM

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA DOM