Close this search box.
Close this search box.

Podwójna pomoc

Przy jednej z wizyt w rodzinie z niepełnosprawnymi dziećmi, zauważyłem kiepski stan ich mieszkania. Wszechobecna pleśń na ścianach raziła w oczy i nie tylko. Nie było ich stać na wykonanie mini remontu, a ja nie mogłem pozostawić ich w takich warunkach.

Tym dzieciom pomoc się należy, bo choć obdarzone kochającymi rodzicami, którzy nie zgodzili się na ich aborcję, to żyją z ogromnym bagażem niepełnosprawności. Jedno z dzieci w ciągu doby ma kilka ataków padaczki. Aby doszło do tego mini remontu, trzeba było ich zakwaterować w innym lokum. Zaczynam pracę ufając, że potrzebne środki otrzymam od Was. Potrzeba zaledwie 2500 zł. Kto może niech śle pieniądze na konto fundacji, wpisując w tytule DAROWIZNA REMONT, a do mnie sms na tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane,ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. A gdzie tu podwójna pomoc? Otóż, pracę wykonają panowie z noclegowni dla bezdomnych, którzy z różnych powodów nie mogą znaleźć płatnego zajęcia.

ul. Św. Ducha 9

70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA REMONT

przelewy zagraniczne: SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL13 2030 0045 1110 0000 0231 0120 w tytule przelewu: DAROWIZNA REMONT