Konieczna wyprowadzka

Jest to jedna z trudniejszych spraw, która trafiła do Fundacji Małych Stópek. Matka 7 dzieci, ofiara przemocy domowej, którą przerwał dopiero telefon rozpłakanego dziecka na policję. Kobieta jest w ciąży i dopiero teraz ma szansę donieść ją w spokoju bez namawiania ze strony ojca dziecka do aborcji. Przed nami zadanie: uzbierać na opłaty za mieszkanie, aby rodzina mogła w nim zostać jak najdłużej. MOPR opłaci tylko 3 miesiące…to za mało.

Chcemy nie tylko podarować wyprawkę na rzecz nienarodzonego dziecka, ale zaopiekować się również jego mamą i resztą rodzeństwa. Podarować im stabilizację i bezpieczeństwo. Kto może niech pomoże, wpłacając na konto fundacji i wpisując w tytule DAROWIZNA RODZINA, a do mnie na mój tel. 608752142 info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne. Z całego serca dziękuję.

ks. Tomasz

PS Temu domowi grozi katastrofa budowlana. Jeśli chcesz i możesz to wesprzyj zbiórkę środków 🙏

ul. Św. Ducha 9, 70-205 Szczecin

przelewy krajowe nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120