Dzień Dziecka już niedługo!

Zastanawiasz się co podarować swojemu maluchowi w jego świętego 🎊👧👦🎉❓ Zależy ci na tym, aby był to prezent, niosący za sobą jakąś wartość🧸💞❓Fundacja Małych Stópek👣 ma dla ciebie kilka propozycji:

🔸 „Zagraj w Jasia” – pierwsza w Polsce karciana gra oparta na zasadach gry „Piotruś”. Składa się z kolorowych kart, które aby wygrać, trzeba dobrać w pary. Każda karta ma swego bliźniaka i opowiada w animowany sposób o konkretnym tygodniu rozwoju dziecka.

🔸“Kornelka i jej mały przyjaciel” – opowieść, którą stworzyliśmy z myślą o najmłodszych. Bogato zilustrowana historia z morałem o małej, wyczekującej na przyjaciela Kornelce, to rodzinna, pełna miłości i ciepła bajka dla dziecka w wieku przedszkolnym. Napisana prostym językiem przedstawia dziecku świat, w którym wartości takie jak: rodzina, miłość i życie, stoją na pierwszym miejscu.

🔸 “Pokoloruj Jasia” – kolorowanka pełna ilustracji, które można znaleźć również na kartach gry “Zagraj w Jasia”. Do pokolorowania wedle życzenia małego artysty, który dopiero poznaje świat jeszcze nienarodzonego malucha 🖍👣🤰
Zainteresowani❓Piszcie na: 👉📧 zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

Ten post ma jeden komentarz

1. Alicja