Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Nowy gadżet – wizytówka Genesis

Co raz częściej łapiemy się na tym, że mniej znaczy więcej. Książka „Genesis. Początek życia człowieka” wciąż cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Zamawiacie ją do szkół, do poradni dla małżeństw i nie tylko. Wielu z was zamówiło ją dla siebie lub po to, aby dzielić się wiedzą w niej zawartą z innymi.

Po tym jak stworzyliśmy wystawę, opartą na ilustracjach z książki i również korzystającą z funkcji rozszerzonej rzeczywistości, przyszedł czas na mniejszy format. Co wy na to, aby w kieszeni lub w portfelu, zawsze mieć ze sobą wizytówkę? I to nie taką zwykłą, a taką, która w prosty sposób pozwala wam zobaczyć model nienarodzonego dziecka w 3D.

Wystarczy, że na swoim smartfonie masz aplikację do skanowania kodów QR i gotowe! Ta niewielka wizytówka (90x50mm) zawiera bowiem swój własny QR kod, który przeniesie cię w świat rozszerzonej rzeczywistości.

Zainteresowany❓

Napisz do nas: