„Kwitnący przemysł śmierci” – propozycja od Wydawnictwa 3DOM

„Kwitnący przemysł śmierci” – propozycja od Wydawnictwa 3DOM

W dzisiejszych czasach zamiast zwalczać aborcję, coraz częściej napotyka się zjawisko stopniowej legalizacji tego potwornego procederu. Takie zatrważające wydarzenia po raz kolejny zmobilizowały Wydawnictwo 3DOM do wydania filmu „Nie o Mary Wagner” autorstwa Grzegorza Brauna.

Nagranie opowiada historię kanadyjskiej działaczki pro-life, która trafiła do więzienia po tym, jak proponowała rozmowę kobietom udającym się na zabieg aborcji. Historia demaskuje oblicze szybko rozwijającego się przemysłu śmierci i nakłania do refleksji nad prawami i życiem człowieka.

Serdecznie polecamy!

Film można nabyć pod linkiem: https://3dom.pro/18595-grzegorz-braun-nie-o-mary-wagner-film-dvd.html.