Tymczasem w Syrkowicach

Tymczasem w Syrkowicach

Prace nad naszą przystanią dla samotnych mam idą pełną parą 👣❗🤱🏠💪😁 Jesteśmy w trakcie remontu kuchni, przystosowania łazienki dla osób z niepełnosprawnościami oraz odświeżania korytarzy, co by ich wyglądem nie straszyć mieszkańców🤭 🧰🧑‍🔧🛠👷🔨

Wolontariusze, którzy pomagali ostatnio w pracy przyjechali do nas specjalnie z całej Polski, z takich miejscowości jak:

💙Lublin,

💙Krynica Zdrój,

💙Jelenia Góra,

💙Kraków,

💙Poznań,

💙Kamień Pomorski,

💙Starogard Gdański.

Bardzo wam dziękujemy za bezinteresowną pomoc❗❗❗

Z tego miejsca pragniemy również wyrazić wdzięczność naszym niezawodnym Darczyńcom, którzy codziennie pomagają nam realizować misję na rzecz życia

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia…” Zespół FMS 👣