Close this search box.
Close this search box.

Samotne mamy…

Matce samotnie wychowującej dzieci jest bardzo ciężko. Mam na myśli te kobiety, które są nie tylko bez mężczyzny, ale również te, które nie mają żadnego wsparcia ze strony rodziny. Mają w swoim życiu pod górkę i dlatego chciałbym znaleźć darczyńców, którzy przygotują lub sfinansują prezenty dla ich dzieci. Są to kobiety z trójką, czwórką, a nawet siódemką dzieci.

Osoby, które zechcą samodzielnie przygotować prezenty dla dzieci, proszę o kontakt smsowy na 608752142, a tych którzy chcą powierzyć tę sprawę fundacji, proszę o skorzystanie z fundacyjnego konta, wysyłając do mnie na 608752142 info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS Chodzi o 27 dzieci
PSS Zdjęcie nie przedstawia żadnej z tych kobiet ani żadnego ich dziecka. Mógłbym umieścić autentyczne zdjęcia, bo i jest ich pozwolenie ale mam wrażenie, że bardzo często to desperacja tych kobiet powoduje, że godzą się na ujawnienie ich wizerunku.

ul. Św. Ducha 970-205 Szczecin
przelewy krajowe: