IX edycja „Paczuszki dla maluszka” zakończona!

IX edycja „Paczuszki dla maluszka” zakończona!

Dziś 6 stycznia, a więc oficjalnie kończymy IX edycję naszej świątecznej zbiórki „Paczuszka dla maluszka” 🎉🥳🎁🎄🎊
Wiemy, że wiele paczek już trafiło w ręce potrzebujących, ale sporo wciąż jest jeszcze w drodze. Śmiało możemy jednak powiedzieć, że razem z wami stworzyliśmy najbardziej owocną edycję tej akcji w historii 🤩

Z naszych wstępnych szacunków wynika, że wartość zebranych i przekazanych darów to ponad 10 milionów złotych 😱 Do kilkuset placówek pomocowych w całej Polsce trafiły paczki zapełnione w sumie tonami chemii kosmetycznej, pieluch i innych artykułów do pielęgnacji, podarowanych przez ludzi dobrej woli – a to wszystko przy pomocy 1576 koordynatorów 💪😎 Gdy czytamy wasze relacje, w których opisujecie jak wiele osób zaangażowało się w „paczuszkowe” dzieło i jak sami jesteście poruszeni otwartością ludzi to nam również serce rośnie 🥰💗

W tym miejscu pragniemy jednak również przeprosić jako cały zespół Fundacji Małych Stópek za wszelkie techniczne niedociągnięcia z naszej strony. Wszyscy się uczymy 🙏
PS. Z pewnością w najbliższych dniach będziemy się z wami jeszcze dzielić wieloma zdjęciami, które spłynęły do nas od koordynatorów z całej Polski.