Close this search box.
Close this search box.
274928958_4919597181486934_9128250537251844679_n
Picture of Fundacja Małych Stópek

Medykamenty wyruszyły na Ukrainę!

Transport medykamentów na Ukrainę o wartości 100 000 zł wyruszył z Fundacji Małych Stópek. Wszystkim darczyńcom z całego serca dziękuję. W cztery dni udało się zebrać potrzebne pieniądze i zakupić potrzebne artykuły.

Jednak to nie koniec, bo nie ma końca wojny. Jestem po rozmowie z doktorem Wiktorem z oddziału neonatologii ze szpitala we Lwowie im Św. Mikołaja, który błagał o pomoc w dostarczeniu lekarstw. U niego są maleńkie dzieci nie tylko z Lwowa, ale i z całej Ukrainy. Nie wiem ile będą kosztować, ale na pewno nie mniej niż ten transport. Prosił mnie, abym każdemu Polakowi dziękował w imieniu wszystkich Ukraińców za pomoc, którą im okazujemy, a mówił to z wielkim wzruszeniem. Kto może niech pomoże przesyłając pieniądze na konto fundacji, a do mnie na mój tel.608752142 info ile poszło co jest wskazane ale niekonieczne.

Podaję listę tych środków. Wątpię, czy ktoś będzie mógł pomóc w ich zakupie ale być może. Jakby tak było proszę o telefon do mnie.

Oktagam 50 ml
Оktaplex 500 МО