Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

„Na to idą Wasze darowizny”

Na to są wydawane Wasze darowizny i to wciąż nie koniec. Szykujemy kolejny zakup leków szpitala św. Mikołaja we Lwowie i dla funkcjonującego w nim oddziału neonatologii. W związku z tym ośmielamy się prosić Was o dalsze wsparcie finansowe, abyśmy mogli przygotować następny transport.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS Wdzianko, które otrzymałem, na początku mnie śmieszyło, ale po wejściu na salę z maluszkami już nie było mi do śmiechu, a po twarzy popłynęły łzy.

PSS 1 kwietnia planujemy wysłanie na Ukrainę artykułów medycznych i żywnościowych dla dzieci. Jeśli tylko możecie pomóc, to zachęcam z całego serca. Jak na razie, dzięki wsparciu fundacyjnych darczyńców, każdego tygodnia udaję się nam przekazać pomoc o wartości 100 tysięcy zł.

Osoby, wysyłające darowiznę, proszę sms do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło co jest wskazane ale niekonieczne. Bardzo dziękuję

Tytuł przelewu: DAROWIZNA UKRAINA

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe:
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
przelewy z zagranicy:
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Inne formy płatności 💝
Przekaż datek: https://fundacjamalychstopek.pl/wspieramhttps://radioszczecin.pl/6,437620,fundacja-malych-stopek…

Relacja z wyjazdu przygotowana przez Radio Szczecin:
📻🎧🎤https://bit.ly/36xG2sW