Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Już jakiś czas nie dzieliliśmy się z wami żadnym podsumowaniem naszych fundacyjnych działań, więc chyba najwyższa pora, aby to nadrobić 😉Transporty dla ofiar wojny na Ukrainie, potrzeby naszych „małych stópek” oraz ich mam, a także remonty, remonty i jeszcze raz remonty… To tak w baaaardzo dużym skrócie, a jeśli już dawno do nas na profil nie zaglądaliście to tym bardziej przeczytajcie ten post do końca 😁

💙🥰💝💪 💝💝💝
✅ Nasza pomoc „szyta na miarę” trafiła do kolejnych podopiecznych malców i ich mam. Pamiętajcie, że to nie są jednorazowe akcje, nasza pomoc bywa naprawdę długofalowa i nie boimy się jej podejmować, bo życie jest najważniejsze 💝🤰🤱👶

✅ Mleko i kaszki dla dzieci, artykuły kosmetyczne dla niemowląt i żywność dla dorosłych – czyli transport za blisko 100 000 zł, który trafił do miasta Bursztyn na Ukrainie. Oczywiście wszystko po raz kolejny możliwe tylko dzięki finansowemu wsparciu naszych niezawodnych Darczyńców.
👉https://bit.ly/3MmzXyt
I to nie jest nasze ostatnie słowo w tym temacie, bo jednak nazwa „Małe Stópki” do czegoś zobowiązuje 😉
🎥https://fb.watch/cytt6c4R6W/

✅ Dziewczynka dla której zbieraliśmy na remont pokoju ma już swój azyl i odpowiednie warunki do nauki! Dziękujemy za każdą złotówkę wpłaconą na ten cel i pamiętajmy, że dzieci nigdy nie są winne błędów swoich rodziców i nigdy nie powinny ponosić za nie odpowiedzialności.
👉https://bit.ly/3rMwi5s

✅ Zebraliśmy, poświęciliśmy i przekazaliśmy 1000 różańców dla ukraińskich żołnierzy. Takie duchowe oręże równie ważne, jeśli nie najważniejsze na wojnie. Już wkrótce przekażemy także naszywki na mundury z Michałem Archaniołem.👉https://bit.ly/3OHo1JZ

✅ Ogłosiliśmy zbiórkę na rzecz niepełnosprawnego Pawła. Brakuje tylko i aż 5000 zł, aby zrobić windę dla niego, która umożliwi mu bezproblemowe wychodzenie z mieszkania. To będzie również ogromna pomoc dla jego rodziców. Pomożecie?
👉https://bit.ly/3vB3AFI

✅ Ogłosiliśmy zbiórkę na rzecz przystosowania mieszkania dla mamy, opiekującej się swoim dzieciątkiem, które cierpi na rozszczep kręgosłupa. Rodzina jest w trudnej sytuacji nie tylko z powodu choroby dziecka, ale również mąż kobiety jest w śpiączce. Mamy nadzieję, że zarówno ze zbiórką jak i naszą remontową pracą pójdzie jak zawsze sprawnie, bo czekają nas jeszcze wydatki związane z rehabilitacją maluszka.
Ta rodzina na nas liczy!
👉https://bit.ly/38dFSHm

✅ Od tego remontu zależało, czy dzieci będą mogły zostać przy matce i dzięki wam udało się 😀 Prace nad mieszkaniem ukończone, rodzina szczęśliwa i w komplecie! Dziękujemy za wasze wsparcie, razem uzbieraliśmy aż 40 000 zł 😉
👉https://bit.ly/3K6gHnq
🎥https://fb.watch/cyuWZkFLHO/

✅ Szykujemy się na wiosenne porządki w Domu Małych Stópek w Syrkowicach. Tak w końcu znaleźliśmy odpowiednią nazwę dla naszej przystani dla mam, choć było to od początku tak oczywiste.
👉https://bit.ly/3K55PX6

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia…”
Zespół FMS 👣

💝💝💝💝💝 Chciałbyś dołączyć do grona osób, wspierających naszą działalność?
Służymy informacją od poniedziałku do piątku, od 10:00 do 16:00.
☎791 138 902
📧kontakt@fundacjamalychstopek.pl