Close this search box.
Close this search box.

To jest problem… dla tego miejsca.

Dom Samotnej Matki w Kiekrzu działa bardzo dobrze. Pisząc działa mam na myśli pomoc samotnym kobietom w ciąży, samotnym matkom trudnej sytuacji. Jednakże nie działa dobrze jeżeli w takim domu coś się zepsuje np. samochód. Oczywiście, że można bez niego się obejść ale bez transportu jest bardzo ciężko załatwić wiele spraw albo po prostu robi się to w mniejszym zakresie. Pisząc to wiem o czym piszę, bo właśnie kilka godzin temu z naszego Domu Małych Stópek zostało zawiezione dziecko do szpitala. Szpital, sklep, urząd i inne miejsca gdzie trzeba kogoś z takiego domu przetransportować niekiedy bardzo szybko. Tam samochód jest zepsuty, tak na całego, po prostu wrak. Trzeba im pomóc. Dlaczego ? Bo to jest Dom Samotnej Matki. Pomagając jemu pomagamy tam mieszkającym kobietom i dzieciom. Może coś uzbieramy, może ktoś przekaże samochód, a może uzbierane pieniądze posłużą do naprawy tego być może podarowanego. Wierzę, że tak może być. Kto może niech pomoże wpłacając na konto fundacji wpisując w tytule przelewu DAROWIZNA AUTO, a do mnie sms na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Domy tego typu są naprawdę cudowne, dlatego warto im pomagać w jak najlepszym ich funkcjonowaniu w opiece nad jak największa ilością kobiet i dzieci.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA AUTO