Dziękujemy Parafii Miłosierdzia Bożego w Szczecinie za te wszystkie dary

Dziękujemy Parafii Miłosierdzia Bożego w Szczecinie za te wszystkie dary

Czego potrzebuje młoda mama, która zmartwiona myśli jak zapewnić najlepszy byt swoim pociechom❓
👉pieluchy
👉chusteczki nawilżane
👉oliwki i kremy
👉żele i szampony
👉 ubranka
👉zabawki
To tylko początek tej długiej listy!

Dziękujemy Parafii Miłosierdzia Bożego w Szczecinie za te wszystkie dary, które możecie podziwiać na załączonych zdjęciach! Na pewno przekażemy je Maluszkom i ich Mamom, aby ich potrzeby były zaspokojone. 🤰 🤱👶

Jeżeli także chciałbyś wspomóc nasze działania, na chwilę obecna najbardziej potrzebujemy:
👉 pieluch w rozm. 5 i 6
👉 lekkich wózków typu spacerówka

Dary można wysyłać na nasz adres:
ul. Świętego Ducha 9
Dziękujemy za Waszą hojność i przejaw życzliwości! 💖