A co z naszymi Butelkami?

A co z naszymi Butelkami?

To pytanie wielokrotnie było do mnie kierowane. Otóż wszystkie, co do jednej, bo 300 sztuk zostało przekazane pielgrzymom. Osobiście je odebrał ksiądz Krzysztof, dyrektor pielgrzymki. Na jego ręce zostały też przekazane intencje darczyńców i ich adresy. Co prawda zakupiłem butelki nie litrowe ale pół litrowe, bo poręczniejsze i tańsze o 5 zł. Niech służą pielgrzymom i gaszą ich pragnienie.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Jeżeli jest ktoś jeszcze kto chciałby swoją intencję wraz z butelką wręczyć pielgrzymowi, to zachęcam do skorzystania https://www.facebook.com/…/a.12681311…/7734121346659290/ Nawet gdybym miał dojechać do pielgrzymki, to dostarczę.

Dołącz do grona obrońców życia człowieka https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek